وب علم

وب علم

ما در وب علم همچی داریم
وب علم

وب علم

ما در وب علم همچی داریم

آموزش ثبت دامین رایگان .TK .ML .CF .GA .GQ

اول از همه بهتون بگم که ثبت کردن هر 4 تا دامین توی یه سایت انجام میگیره

آدرس سایت ثبت دامین های رایگان آدرس زیر هست :

http://www.freenom.com/

خب برای این که بخوایم یه دامین رو ثبت کنیم نیاز به ثبت نام در سایت Free Nom داریم ...

لینک ثبت دامین در Free Nom :

http://my.freenom.com/domains.php

توی صفحه ای که باز شد اسم سایت خودتون رو وارد کنید : مثال : Traxex 
ادامه مطلب ...

اموزش ساخت سایت رایگان

ساخت سایت به صورت رایگان را می توانید از روش های مختلفی انجام دهید که در این مقاله روش های ساخت وب سایت رایگان را آموزش خواهیم داد. در صورتی که نیاز به آدرس اختصاصی نداشته باشید و مشکلی با ساب دامنه بودن وب سایت خود نداشته باشید می توانید از وبلاگ ها استفاده نمایید که در این روش آدرس شما Youraddress.weblogaddress.com خواهید بود. اما در صورتی که قصد دارید وب سایت با دامنه اختصاصی شما بالا بیاید به عنوان مثال Youraddress.com می بایست هزینه ثبت دامنه را پرداخت نمایید که این هزینه برای دامنه های ir در حدود6 هزار تومان و برای سایر دامنه ها حدودا 48 هزار تومان می باشد. در بخش زیر به شما طریقه طراحی سایت رایگان و مراحل آن را توضیح خواهیم داد.

طراحی وبلاگ

با استفاده از طراحی وبلاگ نیز می توانید صاحب وب سایت شوید زیرا اکثر وبلاگ ها به شما قابلیت پارک دامنه را می دهند و می توانید وبلاگ خود را تبدیل به وب سایت نمایید. موردی که در مورد وبلاگ ها باید بدانید آن است که به شما قابلیت راه اندازی و ایجاد یک وب سایت در یک ساب دامنه از آدرس اصلی وب سایت را می دهند که به عنوان مثال آدرس شما چیزی شبیه به YourAddress.WeblogAddress.com خواهد بود. البته وبلاگ ها تبلیغات خود را در صفحات شما نمایش می دهند و بنابراین مورد مناسبی برای راه اندازی وب سایت به حساب نمی آید و سرفا دارکوب توصیه می نماید از این روش برای تست و آشنایی به محیط وب استفاده گردد. برای آنکه با سایت های طراحی وبلاگ آشنا گردید می توانید مقاله سایت های طراحی وبلاگ را مشاهده نمایید. وبلاگ ها بخش انتخاب قالب نیز دارند که می توانید قالب مورد نظر خود را از بین قالب های موجود انتخاب نموده و آن را سفارشی سازی نمایید.

سایت سازهای رایگان

سایت ساز ها معمولا از وبلاگ ها پیشرفته تر می باشند و امکانات و قابلیت های بیشتری در اختیار شما قرار می دهند و البته معمولا به جای آنکه سایت شما را در ساب دامنه از وب سایت نمایش دهند آن را در یک سایت فلدر از خود نمایش می دهند به عنوان مثال آدرس صفحه شما چیزی به مانند www.WebsitesazAddress.com/YourAddress می باشد. سایت سازها نیز به شما امکان پارک نمودن دامنه را می دهند و می توانید پس از ثبت دامنه سایت را در آدرس اختصاصی خود داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با این نوع سایت ها می توانید مقاله سایت سازهای رایگان دارکوب را مطالعه نمایید. سایت ساز ها قالب های سایت مختفی در اختیار شما قرار می دهند که می توانید با توجه به نوع کسب و کار خود قالب وب سایت مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان

با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان نظیر جوملا ، وردپرس و دروپال نیز می توانید ساخت سایت رایگان را انجام دهید. کافی است این سیستم ها را در یکی از هاست های رایگان بارگذاری نموده و نصب نمایید. برای اطلاعات بیشتر در مورد هاستینگ های رایگان می توانید مقاله هاست های رایگان را مطالعه نمایید. البته می توانید هاست نیز خریداری نمایید و کار طراحی وب سایت خود را فقط با پرداخت هزینه ثبت دامنه و هاستینگ به پایان رسانید. البته خود سایت های وردپرس و جوملا در آدرس http://www.wordpress.com و https://www.joomla.com این سیستم های مدیریت محتوا را به صورت نصب شده دارند که به راحتی می توانید با عضویت در این سایت ها ساخت وب سایت رایگان خود را انجام دهید. این سیستم های مدیریت محتوا جزو بهترین سیستم های مدیریت محتوای موجود هستند و به شما امکانات فراوانی در طراحی سایت را می دهند و استفاده از این سیستم ها به شما توصیه می شود.

البته در صورتی که قصد راه اندازی وب سایت برای شرکت و موسسه را به صورت حرفه ای دارید استفاده از این روش ها به هیچ وجه توصیه نمی گردد زیرا استفاده از این سیستم های رایگان ممکن است به اعتبار کسب و کار شما لطمه بزند و معمولا تبلیغات خود را به صورت رایگان در سایت شما قرار می دهند و کیفیت وب سایت های رایگان اصلا مناسب نیست و ممکن است وب سایت شما دچار قطعی فراوان گردد و گرافیک مناسبی برای جذب مشتری نداشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طراحی سایت رایگان می توانید مطالب زیر را مطالعه نمایید:

طراحی سایت رایگان